top of page
Erkende opleiding zadelpasser, hoe word je zadelpasser
VZTD, branche-erkende opleiding tot zadelpasser. Zadelpasser worden. hoe word je zadelpasser
crkbo geregistreerd. opleiding tot zadelpasser, hoe word je zadelpasser

Direct inschrijven? 

In September '23 is er een nieuwe groep fanatieke studenten van start gegaan met hun opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist. Inschrijven is op dit moment niet meer mogelijk. In Februari 2024 start een internationale groep, in september '24 start weer een nederlandse groep. Wil je op de hoogte blijven van de start? Neem dan contact met ons op! 

Wil jij samen met ons het verschil maken in paardenwelzijn? Ben je je kantoorbaan beu en wil je doen waar je hart ligt? Wil je van je hobby je beroep maken en met paarden werken maar niet in de stallen werken of als stalruiter aan de slag? Zet jij bovendien paardenwelzijn op één en wil jij paarden en ruiters ondersteunen om het beste resultaat te behalen?

 

Dan is de opleiding tot Equine Saddlefitting Specialist iets voor jou! Meld je hieronder direct aan óf neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

Onze instelling is ingeschreven in het register van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), en dus BTW-vrij.  

Opleiding tot zadelpasser, opleiding tot zadelmaker, zadelpasser zadelmaker, zadelmaken leren, leren zadelpassen, erkende opleiding zadelpasser, opleiding zadelfitter 

bottom of page