top of page

Nieuw Advanced traject van start in April '24

Als zadelpasser sta je er vaak alleen voor. Ons beroep is helaas geen harde wetenschap en er is veel grijs in ons vakgebied. Dat maakt het niet altijd makkelijker. Al heel snel na het volgen van je opleiding merkte je dat er een verschil zit tussen startbekwaam en vakbekwaam. Wellicht miste je voor je gevoel zelfs stukjes van de puzzel. Die verdieping in het vakinhoudelijke, het échte finetunen aan de pasvorm, het sparren met je collega's en de community om je heen; die mis je soms.


Je onderbuikgevoel is heus wel goed ontwikkeld en door trial en error kom je een heel eind. Maar hoe fijn zou het zijn als je in een veilige omgeving met gelijkgestemde kunt experimenteren en samen die verdieping kan opzoeken? Samen groeien naar het volgende level in je vakgebied. Niet zomaar goed zijn in wat je doet, maar je bent een échte vakidioot. Dat in combinatie met een bak aan ervaring, het zelfvertrouwen dat je weet wat je doet én je weet dat je elke situatie kan tackelen. 


Dat is precies waarom we het halfjaarlijkse Advanced traject hebben opgezet. Om je meer verdieping te bieden, samen te sparren met collega's en jou de mogelijkheid te geven om je professie écht next level te tillen. Zodat jij je nóg beter kan onderscheiden als dé specialist in jouw vakgebied, je klanten nóg beter kan helpen en je weet dat je er niet alleen voor staat.

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Plan vrijblijvend een online kennismakingsgesprek in via: https://calendly.com/ess-anne/kennismakingsgesprek-advanced-traject

45 weergaven0 opmerkingen
bottom of page