top of page

Wij zijn genomineerd voor Veelbelovend Ondernemer van het jaar 2023!

Met heel veel trots mogen we bekendmaken dat Anne van Boxtel - van Vugt met Equine Saddlefitting Specialists behoort tot de laatste drie finalisten in de strijd om de titel Veelbelovend Ondernemer van het jaar 2023. De nominatie is bekend gemaakt door de achtkoppige jury van het Business Gala Oss, onder leiding van de Osse Burgemeester Mevr. Wobine Buijs.

Na een korte pitch en aansluitend een vraaggesprek voor de jury ontvingen we onlangs het verlossende telefoontje dat we bij de laatste drie genomineerden zitten. We zijn de eerste hippische ondernemer ooit die hiervoor in overweging wordt genomen en daar zijn we uiteraard ontzettend trots op. Anne vertelt: "Ik vind het een enorme eer om deze nominatie te ontvangen. Als je kijkt naar de medegenomineerden van nu en de genomineerden en winnaars uit voorgaande jaren dan prijs ik mij ontzettend gelukkig om in dit rijtje thuis te mogen horen, zeker als hippische ondernemer. Ik bevind me met mijn bedrijf natuurlijk in een heel specifieke markt, het is super tof dat de jury de potentie ziet!"


Op zaterdag 24 juni 2023 vind de uitreiking plaats van deze prestigieuze award én die van Ondernemer van het jaar tijdens het Business Gala Oss. Kaarten voor het gala zijn verkrijgbaar via www.businessgalaoss.nl

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page